LUKSUS: Reiselivsarrangøren Apollos ellevte sportshotell JA Beach i Dubai ligger helt nede ved stranden, og har blant annet egen stall med hester.

Åpner det ellevte sportshotellet

Apollo satser i Dubai. 

Publisert Sist oppdatert

Apollo:

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året, og arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016.

Kilde: Apollo

Reisearrangøren befester sin posisjon som Nordens største arrangør av treningsreiser gjennom Apollo Sports, heter det i en pressemelding fra Apollo. 

Ifølge reiselivsarrangøren har etterspørselen av treningsreiser økt markant den siste tiden, og salget av Apollos sportshoteller fortsetter å sette jevnlige rekorder, og allerede nå utmerker flere av dem seg i topplisten over både høsten og vinterens best solgte. 

Åpent hele året

For å imøtekomme den store interessen lanserer nå Apollo ytterligere et sportshotell – og det første av sitt slag i Dubai.

Les også: Dette er Heim Collections vekstplaner

– Apollo Sports er vårt raskest voksende hotellkonsept, og flere av hotellene er også blant de med høyest kundescore. Interessen vokser hvert år og vi jobber derfor kontinuerlig med å utvide tilbudet – både i form av hotell, arrangement og treningsreiser. I dag tilbyr vi Nordens bredeste treningskalender med eventer hele 52 uker i året. Det er vi stolte av, sier sportssjef i Apollo,  Daniel Giray.

Alle Apollo sine sportshoteller har et sterkt fokus på kvalitetssikring, førsteklasses fasiliteter og infrastruktur, profesjonelle instruktører og sunn mat. Men hvert hotell har også sitt unike særpreg. 

Der flaggskipet Playitas Resort favner brett med sine imponerende én million kvadratmeter treningsglede innenfor alt fra sykling og svømming til gruppetimer og fitness, retter andre hoteller seg mer mot eksempelvis yoga og surf. Et par av hotellene har også eget sportsakademi for barn i fellesferiene.

Egen ridestall

Det siste i rekken, JA Beach i Dubai, byr også på noe helt eget: Hotellet har en uslåelig beliggenhet på stranden og byr på et bredt utvalg av trening og aktiviteter for hele familien – fra padel, tennis og golf til et eget vannsportsenter med muligheter for både SUP, kajakk, seiling og kitesurfing. 

Les også: Kjøper kjedens tredje hotell i Telemark

JA Beach huser også sin egen stall, hvor gjestene har mulighet til å ta ridetimer, heter det i pressmeldingen. 

– Målet med Apollo Sport har alltid vært å tilby kvalitetssikrede reiser der sport og trening står i sentrum, derfor er alle hotellene nøye håndplukket. Samtidig utvikler vi stadig porteføljen vår både i forhold til hvilke treningsformer vi tilbyr og hvem vi samarbeider med av profesjonelle instruktører og aktører. Hos oss skal alle kunne finne den ultimate treningsreisen – uansett hvem man er, eller hvilke preferanser og utgangspunkt man har, sier Giray.

Powered by Labrador CMS