Ikke rart denne gjengen på Sommerro kunne slippe jubelen løs. Hotellet på Frogner i Oslo ble kåret til Norges beste hotell under Grand Travel Awards.

Sommerro kåret til Norges beste hotell

Grand Travel Awards:

Hvert år stemmer bransjeeksperter fram de fremste leverandørene innenfor reiseliv og hospitality, og Grand Travel Awards anses som en av de fremste anerkjennelsene på det norske markedet.

Kilde: Strawberry

Torsdag 11. Januar gikk Grand Travel Awards 2023 av stabelen, og Sommerro fikk ta med seg den gjeve prisen "Beste Hotell i Norge" hjem, heter det i en pressemelding fra Strawberry. 

Grand Travel Awards, en høyborg innen reiseliv- og hospitality, har hedret Sommerro som et strålende eksempel på enestående gjestfrihet. Hotellet, som har vevd sin sjel inn i hver minste detalj, har på kort tid blitt Oslos nye ‘hot spot’. Den prestisjetunge utmerkelsen som Beste Hotell Norge, markerer resultatet av hardt arbeid og dedikasjon fra alle avdelinger på huset.

Les også: Knallåpning for Norges dyreste villa

I fem år pågikk renoveringen av art deco-bygget Oslo Lysverker og Sommerro-kvartalet. Aspelin Ramm og Strawberry Brothers kjøpte bygget i 2017, og etter omfattende renovering og utbygging i samarbeid med Byantikvaren ble Sommerro klart for åpning i september 2022. 

Sommerro huser i dag seks restauranter, to barer, 231 hotellrom og suiter, møte- og selskapslokaler, kulturscenen Lysverket scene og 1400 km2 med moderne behandlingsrom, medlemsgym og det fredede Vestkantbadet. I april 2023 åpnet de også Villa Inkognito, en privat villa som ligger vegg i vegg med Sommerro.

Les også. Dette har imponert meg mest med Sommerro

Hotellet har mottatt en rekke priser og anerkjennelser siden åpningen, og vant i fjor prisen for "Årets nykommer" i Grand Travel Awards Norge.

Powered by Labrador CMS