STRØMMER TIL: Besøkstallene til Villa Inkognito er imponerende høye bare en drøy måned etter åpning.

Knallåpning for Norges dyreste villa

Belegg på 70-80 prosent i ukedagene.

Publisert Sist oppdatert

17. april åpnet Villa Inkognito dørene. Og gjestene har ikke latt vente på seg: Både norske og utenlandske har tatt turen til villaen som ligger vegg i vegg med Sommerro på Frogner i Oslo.

– Det har vært en veldig god start med et belegg på mellom 70-80 prosent i ukedagene, og fullt opp i helger. Det er mange bestillinger for sommeren, først og fremst familier fra Midtøsten og USA som ønsker å leie hele boligen selv. Vi visste det var et marked for denne type overnattingstilbud i Oslo, men vi er likevel litt overrasket over at tallene har vært så stabilt gode, sier salgsdirektør for Sommerro og Villa Inkognito, Thomas Lidén (32), til Hotellmagasinet.

Salgsdirektør for Sommerro og Villa Inkognito, Thomas Lidén

Den 770 m2 store villaen har blant annet huset den algeriske ambassaden og går over fem etasjer. Den inneholder 11 eksklusive rom og suiter, 13 bad og soverom, 3 stuer, dagligstue, spisestue, bar, åpent kjøkken, treningsrom, bibliotek, bar, vinkjeller, eget flygel, privat hage og balkong.

Pris for å leie hele villaen koster fra 150.000 kroner natten inkludert frokost. Og fra 4000 til 15000 kroner for et rom.

– Vi ser at mange booker rom på Inkognito selv om romprisen er høyere enn på hotellet. Her bor de sammen med mange andre som de ikke kjenner, og spiser frokost sammen. Det er unorsk, men for mange en kul greie, forteller Lidén.

PRAKTFULLT: Det er ikke rart villaen på Oslo vest er populær; her er det ikke spart på noe.

Etter tre år på Sommerro slutter 32-åringen for å starte som daglig leder i et avfallsfirma.

– Det har vært en fantastisk tid, men jeg kunne ikke la denne sjansen gå fra meg, sier Thomas Lidén.

Powered by Labrador CMS