I juni 2024 åpner Comfort Hotel sitt første hotell i Sundsvall. Hotellet har blant annet 203 rom.

Strawberry inngår franchiseavtale med Gest Hotels

– Sundsvall er et viktig reisemål for Strawberry, sier Petter A. Stordalen. 

Publisert Sist oppdatert

Strawberry slutter seg til hotellkjeden Comfort Hotel i Sundsvall fra juni i år. Fokus på hotellet er å tilby Sundsvalls beste beliggenhet, urban design og det til en fornuftig prislapp. 

Etableringen av Comfort Hotel er et første steg i et større samarbeid med hotelloperatørselskapet Gest Hotels, som driver 14 hoteller rundt om i Skandinavia. 

Ved å bli en del av Comfort-kjeden endrer hotellet navn til Comfort Hotel Sundsvall. I tillegg til restaurant har hotellet med 203 rom også eget treningsstudio og badstue. Hotellet, som ligger i sentrum av Sundsvall, har utsikt over havet og byens nye landemerke, Sundsvall-broen.

– Vi er veldig glade for avtalen med Strawberry om å etablere Comfort Hotel i Sundsvall. Dette er et langsiktig samarbeid som vi nå starter med ambisjon om å utvide det ytterligere i nær fremtid. Med Gests fantastiske hotelleiendommer med de beste beliggenhetene og Strawberry og Comfort Hotels evne til å utvikle fantastiske hotellkonsepter og et av serveringsbransjens mest attraktive lojalitetsprogrammer, vil det både være et godt tilbud for gjestene og for innbyggerne i Sundsvall, sier adm. direktør i Flying Elephants og i Gest, Anders Moe, i en pressemelding. 

Les også: Flying Elephant inngår samarbeid med svensk investeringsselskap

Hotellet vil bli en del av Strawberrys hotellportefølje gjennom en franchiseavtale med Gest Hotels. 

– Sundsvall er et viktig reisemål for Strawberry og vi har i en lengre periode lett etter et supplement til de tre hotellene vi allerede har i byen som tilbyr gjestene fullservicetilbud, store konferanseområder og et utvalg av restauranter med noe som er snillere mot lommeboken, men går ikke på akkord med beliggenheten og en god natts søvn. Ambisjonen med Comfort Hotel Sundsvall er å tilby besøkende det beste knutepunktet for å oppleve byen, sier eier Petter A. Stordalen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS