GLEDER SEG: Christian Arnet er hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo åpner dørene

Etter å ha vært midlertidig stengt er hotelldirektør Christian Arnet glad for å åpne Thon Hotel Rosenkrantz Oslo igjen 20. mai.

Publisert Sist oppdatert

– Vi var et av de første Thon-hotellene som stengte som følge av lavt belegg under koronakrisen da forretningsreisende og konferansevirksomhet forsvant nærmest over natten. Nå gleder vi oss til å gjenåpne hotellet, og de ansatte er selvfølgelig ivrig etter å komme tilbake på jobb igjen, sier Christian Arnet.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har ligget øverst på Tripadvisors lister over de mest populære hotellene i Norge siden åpningen i 2014.

– Vi gleder oss over hver eneste gjest, og det er klart at det er ekstra spesielt nå. Oslo er en populær destinasjon om sommeren, og vi ser heldigvis en positiv bookingtrend. Vi håper og tror at norsk reiseliv vil få en oppsving nå som nordmenn ferierer i eget land. Vi ser frem til å ønske norske turister velkommen til Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, og håper samtidig at vi også får tilbake våre forretningsreisende gjester, sier Arnet.

– De ansatte er veldig motivert, de gleder seg til å komme tilbake for å treffe både kollegaer og gjester. Thon Hotels har fullt fokus på smittevern og avstandsregler, som blir en naturlig del av vår hverdag, sier direktøren.

Powered by Labrador CMS