Foto: Mats Anda/Smakmessen.no
Foto: Mats Anda/Smakmessen.no

SMAK 2020 inntar operaen

SMAK 2020 ruller ut den røde løperen og inviterer til et gigantisk åpningsparty i Den Norske Opera.

Publisert

3. mars 2020 bør du ikke ha noen planer. Da blir det nemlig en heidundrende åpningsfest for SMAK 2020.

Her vil deltagerne møte kremen av norsk mat- og drikkebransje, hvor alle deler lidenskapen for faget. Målet er å samle hele «kokke-Norge», og alle som kan krype og gå innen den norske mat- og drikkebransjen.

Lover heftig fest

– Vårt mål er at dette blir festen du ikke kan gå glipp av, sier prosjektleder Torill Engelberg i SMAK 2020.

Hans-Petter Thaysen i Z Event har ansvaret for å planlegge og organisere festen. Han vil ikke avsløre alt for mye ennå̊, men lover at det blir heftig:

– Den Norske Opera er kanskje en av de kuleste bygningene man kan booke for denne type fest. Vi gjør om den allerede fantastiske foajeen i operaen til SMAK sin ultimate fest- og minglearena. Perfekt for de gode historiene og for å bygge videre på og skape nye relasjoner med kremen av norsk mat- og drikkebransje, sier han.

Hemmelig program

– Selve programmet er foreløpig hemmelig, men det er ingen hemmelighet at serveringen har som mål å gi festdeltakerne et realt dyp-dykk inn i de gode og norske smakene. Mat og drikke står selvfølgelig sentralt når SMAK-folket skal feste, sier Thaysen.

Det vil komme mer informasjon om åpningspartyet ut over høsten. Men det blir rift om billettene, så derfor legges disse ut for salg like over sommerferien.

Powered by Labrador CMS