Ny storsal på Rica Hell Hotel

Publisert Sist oppdatert

Det blir den 7. utvidelsen hotellet gjør siden hotellet ble bygget i 1987. Forrige gang hotellet ble utvidet var i 2006, da med 132 nye rom og mer enn en dobling av lobbyområdet, i tillegg til ny konferansesal på 220 m2.

I dag har hotellet 377 rom og er Norges største hotell utenfor Oslo. Markedet tilsier at nok en utvidelse er både viktig og riktig for Rica Hell Hotel, som for alvor kan ta opp kampen med både Gardermoen og Trondheim by når det gjelder å huse messer og større kongresser.

Rica Hell Hotel vil etter utvidelsen kunne tilby 2 store konferansesaler og dermed stor fleksibilitet med tanke på alle typer arrangement, i tillegg til at flere store arrangement kan avholdes samtidig. Hotellet kan i tillegg til de store salene tilby over 30 møte-/ konferanserom.

Den nye utvidelsen gir hotellet over 4000 m2 konferanse- og utstillingsareal i 1. etasje. noe som er antagelig er Norges største kapasitet på en og samme flate. Dette gir hotellet unike fordeler i forhold til effektiv logistikk og god oversiktlighet. Utvidelsen er et samarbeid mellom Rica Hotels som driftsselskap, KLP Eiendom som gårdeier og Stjørdal Kommune. Kommunen bidrar til og sørger for at den nye storsalen på Rica Hell

Hotel også kan brukes som en topp moderne kulturscene. Med sin unike beliggenhet midt i Trøndelag, midt i landet og ved siden av Trondheim Lufthavn Værnes, vil Rica Hell Hotel samarbeide tett med øvrige hoteller i Stjørdal kommune. Til sammen får Stjørdal en kapasitet på over 700 rom eller over 1200 hotellsenger.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS