Bytter ut TV med Ipad

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Hotel Stelor på Gotland er det første hotellet i Sverige der TV-apparatet blir byttet ut med gratis Ipad til alle gjestene. 

Det nyåpnede Hotel Stelor er opprinnelig en gård fra 1700-tallet som ble gjort om til pensjonat for badegjester i begynnelsen av 1900-tallet. Bak hotellet står den tidligere IT-entreprenøren og Twinglygründeren Björn Milton sammen med Karin Milton.

- Vi vil at Hotel Stelor skal være et møtested med en åpen og sosial atmosfære, sier Karin Milton som er administrerende direktør ved hotellet. 

- Med en Ipad kan våre gjester sitte hvor de vil, i en hengekøye eller under et av trærne i parken vår. Dessuten er det direkte estetisk feil å sette inn et TV-apparat i våre fine, persoling innredede rom, mener hun. 

Hotellet ble åpnet den andre juni i år av paret som bestemte seg for å flytte tilbake til Gotland fra Linköping for to år siden, der Bjørn Milton startet bloggsøkemotoren Twingly og Karin Milton jobbet som lærer. 

- Vi vil at Stelor skal bli mer enn et hotell og en restaurant, sier Bjørn Milton. 

- Vi blir inspirert av stedet, som var en sentral møteplass allerede i vikingtiden. Men vi inspirers også av den åpne atmosfæren som råder innen sosiale medier, som er min bakgrunn. Derfor satser vi også på aktiviteter i løpet av sommeren. I år blir det et antall konserter og vår bar har allerede blitt et vannhull for beboere i området. 

Lokale kunstnere får pryde hotellets vegger, og møblene er utvalgt i samarbeide med antikvitetsbutikker i nærheten. Råvarene i restauranten kommer fra lokale matprodusenter. 

Rundt hotellet og resturanten ligger en park som flyter sammen med Pavikens naturreservat. Innen gangavstand finner man både tennisbane, bowlingbane, sandstrand, småbåthavn, fiskevann i en egen elv, samt en av Sveriges høyest rangerte golfbaner, Visby GK. 

Selve bygningen er et stenhus fra 1719 og ble restaurert i år. I dag har hotellet seks rom, som alle er unike i uttrykk, stil og størrelse. Rommene har en moderne innredning med fliselagte bad og gulvvarme, men samtidig er den gamle sjarmen bevart med kakelovner, plankegulv og tykke stenvegger. 

Teaser:

Hotel Stelor på Gotland er det første hotellet i Sverige der TV-apparatet blir byttet ut med gratis Ipad til alle gjestene. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS