Tett samarbeid
![]() |
De gleder seg til å ønske velkommen til årets arrangement. Foran fra venstre: Helge Jørgensen - Norsk Hotellhøgskole, Kristine F. Peersen, Cecilie Solli, Linda Christine Larsen, Hege Larssen. Alle fra Serviceforum. Bak fra venstre: Tomas Johannessen- Serviceforum, Endre Solheim – Buffet, Andreas Kværne Hansen - Buffet. |
Buffet og Serviceforum legger til rette for en totalopplevelse i form av faglig påfyll, gode personlige opplevelser og praktisk kunnskap som kan gi de som besøker konferansen bedre resultater i sitt daglige arbeid.
- Det er ca. 100 studenter ved Norsk Hotellhøgskole som jobber med konferansen for selv å få en smak av næringslivets mange utfordringer, men også for at konferansedeltakerne skal få godt utbytte av dagene her i Stavanger, forteller leder for Serviceforum Renate Olsvik.
Smakebiter fra konferansen
Fra Norgesgruppen kommer Per Roskifte og skal gi gode innspill innen temaet ”Dagligvarehandelen - forbrukerforståelse og måltidsløsninger”. Tufte-generalen Erik Thorstvedt i samspill med Tufte IL og kaptein på Kokkelandslaget Sven Erik Renaa. Temaet her er ”Suksess gjennom samarbeid”. Rådgiver i Adecco, Elisabeth Braaten svarer på spørsmålet ”Hva er viktigst, erfaring eller studiepoeng?”. Dag Terje Solvang fra Gastronomisk Institutt AS ”Hvordan tjene penger på fremtidens måltidsløsninger?”.
En styrket aktør
Buffet har etablert seg som en sterk aktør innenfor måltidsbransjen i Norge. Følgende har gått inn som eiere: Reiselivsbedriftens Landsforening, Stiftelsen Gastronomisk Institutt, Norges Kokkemesteres Landsforening, Fagforum for Mat og Drikke og Stavanger Forum. Daglig leder Andreas Kværne Hansen ble ansatt i oktober 2005. (Buffet/Serviceforum)