Samleserie fra Jack Daniel's

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

En ny samleserie hedrer Jack Daniel's master destillers.

Helt siden starten i 1866 og frem til i dag har Jack Daniel`s Tennessee Whiskey hatt syv Master Distillers. Disse er ansvarlige for at kvaliteten på produksjonen holder førsteklasses nivå og at smaken er den samme som den har vært siden 1866. For å opprettholde den umiskjennelige smaken av Jack stilles det høye kvalitetskrav til ingredienser som kildevann, kornsort og mais. All Jack Daniel`s Whiskey er basert på samme oppskrift som den Jack Daniel`s skapte i 1866 og all produksjon foregår i Lynchburg i Tennessee.

For å hedre disse syv lanserer Jack Daniel`s nå en helt ny samleserie og første flaske ut er Jack Daniel`s Master Distiller Serie No.1. Fra 1.november er 950 flasker tilgjengelig for både whisky samlere og elskere av Jack Daniel`s Whiskey fra Vinmonopolets bestillingsliste.

Denne første flasken i serien er en hyllest til både oppskrift og kvalitet til mannen som skapte Jack Daniel’s Whiskey. Etiketten på flasken forteller historien om hvordan legenden Jack Daniel`s ble født og hvordan hans filosofi "Every Day We Make it, We`ll Make It The Best We Can" også gjelder den dag i dag.

Denne nye flasken vil ha stor samleverdi da den er den første i en helt ny serie og kommer i et begrenset antall. Den neste flasken i denne serien blir ikke lansert før i 2014.

Teaser:

En ny samleserie hedrer Jack Daniel's master destillers.

Main Image:
Thumbnail Image: