Mesterkokk i ny finale
Det er klart etter at boken er gjennom nåløyet til Gourmand, World Cookbook Awards. Geir Skeies "Fra barndom til Bocuse d´*or*" er kvalifisert til neste runde, i kategorien for beste debutkokebok, og skal dermed representere Norge i verdensmesterskapet.
Over 6000 boktitler fra mer enn hundre land er med i konkurransen, der det knives i 40 ulike kategorier. Vinnerne blir utropt på Paris Cookbook Fair i februar 2010.
- Dette er utrolig stort. Å bli nominert til verdensfinalen er en seier i seg selv, mener Geir Skeie.
Boken "Fra barndom til Bocuse d´*or*" er laget i samarbeid med Trude Nergaard (tekst) og Paal-André Schwital (foto) i Metro Branding, som har fulgt Skeie over flere år. Boken er gitt ut på eget forlag, SKEIE METRO FORLAG.
- Dette er utrolig gledelig og en stor anerkjennelse av jobben som er gjort med boken. Ikke minst øker dette mulighetene for at den vil bli gitt ut i andre land. Vi er allerede kontaktet av flere internasjonale forlag, sier Schwital.
I januar i år vant Geir Skeie verdens mest prestisjefylte kokkemesterskap, Bocuse
d´*or*, og i hans første kokebok, "Fra barndom til Bocuse d´*or*", kan du smake deg gjennom Geirs vei til mesterskapet.