Grønn kokke-tango
Det var Raymond Grimstad og Christopher William Davidsen fra Tango bar og restaurant i Stavanger som gikk av med seieren som årets grønne kokker.
Finalen i "Årets grønne kokk" fant sted under Smak 11 på Lillestrøm i går. Foran et interessert publikum tryllet de tolv deltakerne på seks ulike lag frem rett etter rett basert på grønne råvarer. Og de klarte virkelig å overbevise om at man ikke er avhengig av kjøtt og fisk for å lage delikatesser.
Helt til topps gikk de to kokkene Raymond Grimstad og Christopher William Davidsen fra Tango bar og restaurant i Stavanger, som klarte å overbevise en enstemmig jury. På menyen sto blant annet avokadoburger og ulike varianter av gresskar. De to fornøyde vinnerne legger mener det er utviklende å delta på denne type konkurranser. Ideen med Årets grønne kokk er å sette fokus på de grønne råvarene og de mange mulighetene som ligger i dem.
De andre pallplassene gikk til: Are Nordtvedt, Oro Restaurant og Maren Solheim, Oro bar og grill og Gro Helene Andersen og Nina Kristoffersen, Statholdergaarden.
