Bartender på Arlandia

Publisert Sist oppdatert

Det at fly lander og tar av kunne av og til være et problem for konversasjonen på terrassen, men innendørs sørget godt isolerte vinduer for at flystøyen forble ute. Dermed var både konversasjon i restauranten og god søvn på rommene sikret. Radisson SAS Arlandia har 335 doble gjesterom, restaurant og bar, fitness og avslapningssenter med innendørs badebasseng, badstue, solarium og treningssenter. Hotellet tilbyr i sitt konferansesenter totalt 30 forskjellige møterom fordelt på 1265 m2 med gratis trådløst nettverk for alle sine registrerte gjester.

Drinken

Vi tok en tur i baren for å oppleve Emil Bæckstrøm (32) sin egen spesialitet. Han serverte oss drinken ”Burbon punch ekstra”. Drinken, som var søt og god, litt frisk og ble først mikset sammen uten grenadin, ristet, og servert i Cocktailglass ble tilsatt litt eggehvite, slik at den fremstod som gul i fargen med eggehvite ble det dannet skumm på toppen. Drinken ble tilsatt grenadin og fikk dermed en flott rødfarge. Drinken står på hotellets meny, men for anledningen prøvesmakte og eksperimenterte vår bartender litt ekstra, derav navnet ”Burbon punch ekstra”.

Bartenderen

Vår bartender Emil Backstrøm har arbeidet som servitør og bartender på hotellet siden 1999. De siste fem årene som ren bartender.

- Jeg startet egentlig allerede som 16 åring og jobbet et år som lærling. Det første året gikk jeg bare å så på at servitøren arbeidet, mens jeg gikk bak for å se og lære. Siden den gang har jeg jobbet på en rekke steder i Stockholm. Vasa museum, Grand hotell, Sky city og Strand hotell i tillegg til å jobbe her.

- Dette hotellet er et bra sted å jobbe. Det er morsomt og utfordrende fordi vi får mange gjester og det er nesten alltid mye gjester her. Vår bistro er godt besøkt og i tillegg har vi mange hyggelige stamgjester som en får et spesielt forhold til.

I baren ble det etter hvert mye mennesker og vår bartender Emil Bæckstrøm fikk hendene fulle med andre gjester. Jeg tok derfor med meg drinken ut i solen, et godt sted å nyte min nylagede drink.

Drinken

2 cl Four roses Burbon
2 cl Likør 43
1 cl Contreu
5 cl Ananas juice
½ cl Monin melon exstrakt
Grenadin
Eggehvite


Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS