DRIFTOVERTAKELSE: Samtlige tre hoteller, også dette, Quality Hotel Grand på Kongsberg, skal driftes av Strawberry hvis det godkjennes av Konkurransetilsynet.

Overtar driften av hotell på Gjøvik og Kongsberg

Strawberry på storoffensiven. 

Publisert Sist oppdatert

To hotell på Kongsberg og ett på Gjøvik skal fremover driftes av Strawberry, som har inngått leieavtaler med PK-Gruppen. 

Clarion Collection Hotel Kongsberg

Quality Hotel Strand, Gjøvik:

151 gjesterom, 9 konferanserom, bar og restaurant. Også spa-anlegg med innendørsbasseng

Quality Hotel Strand på Gjøvik, Quality Hotel Grand på Kongsberg og Clarion Collection Hotel Kongsberg skal fra 1. august i år driftes av Strawberry, forutsatt at driftsovertakelsen godkjennes av Konkurransetilsynet. Hotellene har tidligere vært tilknyttet Strawberry gjennom franchiseavtaler. 

Quality Hotel Grand, Kongsberg:

180 gjesterom og 25 konferanserom. Bar og restaurant. I tillegg velværeavdeling med innendørsbasseng

– Vi er glade for å kunne overta driften av disse hotellene og sørge for at våre gjester fortsatt kan bo og bruke dem slik som før. Både Kongsberg og Gjøvik er viktige destinasjoner for oss, så da muligheten for å overta driften selv kom, var det et selvsagt valg for oss, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Strawberry. 

Quality Hotel Strand, Gjøvik

Clarion Collection Hotel Kongsberg:

121 gjesterom, bar og restaurant i toppetasjen. Velværeavdeling

De tre eiendommene forvaltes av PK Eiendom, og det er tegnet langvarige leiekontrakter for driften av hotellene. 

– For oss var det viktigste å finne en god driver og Strawberry har vi et langt og godt forhold til. Fra vår side ble dette den beste løsningen tenkelig, og vi ser frem til hvordan vi sammen kan fortsette å utvikle hotellene til det beste for gjestene, sier Per Mikkelsen, direktør i PK Eiendom. 

Alle hotellene beholder eksisterende kjedetilhørighet, administrasjon og ledelse, samt personale. Driftsovertakelsen påvirker heller ingen eksisterende bookinger av rom eller arrangementer ved hotellene

Powered by Labrador CMS