Europeisk pris til Lysebu

Kåret til «beste restaurant» i Historic hotels of Europe Awards.

Publisert Sist oppdatert

– Det er en stor ære for oss på Lysebu å ha mottatt prisen «beste restaurant» i Historic Hotels of Europe 2015, sier Lysebus direktør Flemming Nilsen i en pressemelding.

Lysebu fikk prisen for sin høye gastronomiske standard og dyktige og serviceinnstilte personale.  Sammenslutningen Historic hotels of Europe omfatter nesten 700 hoteller i 22 land.

– Vår stolthet er kjøkkenet vårt. Vi legger hele vår sjel i å gi gjestene mat- og vinopplevelser de sent vil glemme. Denne prisen er et bevis på at vi har lykkes, fortsetter Nilsen.

Han peker på at prisen også er en bekreftelse av betydningen av å ha en gjennomtenkt mat- og måltidsfilosofi.

– Vi bruker bare det beste sesongene har å tilby, og varierer menyene etter årstidene. Utgangspunktet er den nordiske maten, med ekte og naturlige råvarer. Vi samarbeider med lokale produsenter, og velger økologisk der det er mulig.

Lysebu er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder (DHHS).