Døgnåpen lounge først ut i HTL

HTL, Scandic Hotels’ nye hotellkonsept, åpner lounge for 500 gjester sentralt i Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

HTL åpner sitt første hotell i begynnelsen av mai, og med 274 rom og en stor lounge håper hotellet på å bli den nye møteplassen i sentrale Stockholm.

Den 500 kvadratmeter store loungen er designet for å fungere som inspirerende arbeidsplass og som mingleplass, også for festlige sammenkomster, skriver HTL i en pressemelding.

Ut på byen

Kjeden håper beliggenheten og menyen skal friste stockholmerne til å benytte loungen som møteplass før de skal ut på byen.

– Loungen, som blir HTL Stockholms hjerte, vil bli en ny tilvekst til sentrum der internasjonale og lokale gjester får muligheten til å møtes på en avslappet og enkel måte hele dagen, fra frokost til sent på kvelden, sier administrerende direktør for HTL Hotels, Joachim Högefjord.

Innergården

Hele sommersesongen blir loungen også utvidet til «Innergården», eller bakgården på godt norsk, der gjestene kan spise og drikke i den utendørs baren eller koble av til musikk i store sofagrupper under perlebånd med hengende lysslynger. Når utendørsavdelingen åpnes har loungen plass til ytterligere 150 gjester i tillegg til de 500 som er beregnet innendørs.

Åpen døgnet rundt

HTLs lounge vil være åpen døgnet rundt, det samme vil hotellets minibutikk, «The Store», være. Her vil du finne det som er nødvendig av drikker, snacks og smørbrød.

Det blir dessuten servering ved bordene frem til klokka 01.00 fra mandag til lørdag.