FRISK START: Frokostsalen har fått nye farger og nytt innhold.

Thon Hotel Bristol Bergen er nyoppusset

Bergenshotellet er totalrenovert og har fått et nytt treningsrom. Klarer du å gjette hvem som står bak oppussingen bare ved å se på bildet?

Publisert

– Thon Hotel Bristol Bergen har en flott beliggenhet på Torgallmenningen i sentrum. Hotellet fremstår som helt nytt etter oppussingen og vi er svært fornøyd med resultatet, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

PÅ TORGET: I Bergen er det ikke mulig å være stort mer sentralt plassert.

Alle gjesterommene, samt lobby, resepsjon og frokostsal er nyrenovert. I tillegg har Thon Hotel Bristol Bergen åpnet et nytt og moderne treningsrom.

– Frokostsalen vår ligger i toppetasjen og vi serverer en fantastisk hotellfrokost som kan nytes med en panoramautsikt til byfjellene Fløien og Ulriken. Om sommeren vil vi ha uteservering på terrassen her. I tillegg har vi fått et flunkende nytt trimrom på 45 kvadratmeter som allerede brukes flittig av gjestene våre. Vi er svært glad for oppgraderingen og hotellets nye design, og har fått mange gode tilbakemeldinger allerede, sier hotelldirektør Solveig Haugland.

Thon Hotel Bristol Bergen ligger i Torgalmenningen 11 og har 123 gjesterom og juniorsuiter.

Bak interiøret står som vanlig designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og MNIL Trond Ramsøskar.

SIGNATUR: Det er ikke vanskelig å se hvem som har hatt ansvaret for oppussingen. Det er selvsagt designansvarlig i Thon Hotel, Sissel Berdal Haga Thon, og MNIL Trond Ramsøskar.
Powered by Labrador CMS