100 % vegansk hos Radisson Blu

Se her Stordalen! Sveriges første helt veganske hotellbrunch er lansert hos Radisson Blu.

Publisert

Radisson Blu Royal Park Hotel, i Hagaparken i Stockholm, er nå først ute i Sverige med å tilby gjestene en 100% vegansk hotellbrunch. Den unike hotellbrunchen, kalt Plant Powered Brunch, hadde offisiell premiere søndag 14 januar og har allerede blitt svært populær og godt mottatt.

DELIKAT: Vi gjetter på at Radisson Blus veganske satsning ikke blir alene lenge.

Radisson Blu Royal Park Hotels kjøkkensjef Morre Varli har, med inspirasjon av Dr. Lisa Buddrus som har spesialkompetanse innen det veganske kjøkkenet, utviklet Radisson Blu Royal Parks nye, helt veganske brunch. Gjestene kan blant annet nyte kokosbacon, veganske oster, paté av sopp, søtpotet-pommes, vegansk caprese, is og hjemmelaget kokosyoghurt med sprø granola.

Bærekraft for alle parter

Mathåndverket på Radisson Blu Royal Park drives med fokus på kvalitet og holdbarhet for både mennesker, dyr og natur.

– I dag etterspørres stadig flere alternative frokoster, matretter og bruncher i Sverige. Vi er først ute med å tilby en 100% vegansk hotellbrunch, men tro meg, dette er bare starten. Det viktigste er uansett at brunchen vår smaker fantastisk godt, sier Morre Varli, kjøkkensjef ved Radisson Blu Royal Park Hotel i Stockholm.

NB: Saken fortsetter under bildet.

FLOTT: Radisson Blu Royal Park Hotel i Stockholm.


Konseptet Plant Powered Brunch er en del av Radisson Blu Royal Parks satsing på å gi gjestene en innbydende og unik opplevelse i den naturskjønne oasen i Hagaparken. Gjestene skal få en resort-opplevelse når de besøker hotellet, med tilbud som spa, tilgang til store grøntområder og yoga som del av besøket.

Hvem blir det første norske hotellet som kaster seg på den veganske bølgen for fullt?

Powered by Labrador CMS