Sodexo og Nores med innkjøpssamarbeid

Sodexo Norge AS og innkjøpsorganisasjonen Nores SA har inngått avtale om samarbeid i Norge.

Publisert

Samarbeidet medfører at Sodexo vil benytte Nores’ innkjøpsavtaler, e-handelsportal, samt rådgivingstjenester innen innkjøp. Sodexo blir samtidig også andelseier i Nores.

– Vi i Sodexo ser at det norske storhusholdningsmarkedet har konsolidert seg over tid, og er veldig glade for at vi nå starter samarbeidet med Nores i Norge. Samarbeidets målsetning er at vi i felleskap klarer å utnytte synergier i markedet, samt optimalisere egen drift for å gjøre gjester og kunder enda mer fornøyd med Sodexo, sier Senior strategisk innkjøper Kaare Weider i Sodexo AS.

Styrker begges posisjon

– Vi ser frem til å samarbeide med Sodexo, som er en meget profesjonell aktør innen personalrestauranter og facility management. Det er betydelige synergieffekter i samarbeidet, som vil styrke begge parters posisjon i markedet, sier adm direktør Pål Semb-Johansson i Nores.

Målet er naturlig nok å både spare mer og tjene mer.

– Gjennom de siste par årene har Nores investert betydelige ressurser i nye teknologiske innkjøpsverktøy, som bidrar til at både våre innkjøpere og medlemmer kan gjøre vesentlig mer kvalifiserte beslutninger på innkjøp. Det er med på å oppnå forsterkede besparelser. I tillegg har vi høyt kvalifiserte rådgivere som aktivt bistår medlemmene med å finne de mest effektive individuelle løsningene for hver enkelt. Alt dette vil være tilgjengelig for Sodexo, avslutter han.

Om Sodexo:

Sodexo er den 19. største arbeidsgiveren i verden, og et av verdens største servicekonsern med 425.000 ansatte i 80 land. I Norge er det over 1.250 ansatte som tar hånd om kunder innen offentlige og private bedrifter og olje- og gassnæringen. Omsetning forrige år var 1,3 milliarder kroner. Sodexo bidrar til å øke kvaliteten i hverdagen for alle våre kunder, og har lang erfaring med drift av ulike service-tjenester. www.sodexo.no

Om Nores:

Nores SA er en av Norges ledende innkjøpsorganisasjoner med virksomhet i Norge og Sverige og et innkjøpsvolum på ca. 3 milliarder kroner. Det er over 900 medlemsbedrifter i Nores, som består av profilerte hoteller og restauranter, og et mangfold av store og mindre enheter, kjeder og eiergrupperinger. www.nores.no

Powered by Labrador CMS