NY JOBB: Jørn Dahl har landet ny jobb i Haut Nordic.
NY JOBB: Jørn Dahl har landet ny jobb i Haut Nordic.

Jørn Dahl til Haut Nordic

Haut Nordic utvider prosjektdivisjon med ny project and development manager med lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.

Publisert

Jørn Dahl Han kommer fra stilling som KAM hos T. Myhrvold avd. Storkjøkken, hvor han i 11 år har jobbet med kjøkken- og restaurantprosjekter og konsepter til HORECA-markedet. Før det har han solid driftserfaring fra anerkjente serveringssteder som Holmenkollen Park Hotel Rica, Statholdergaarden, Bølgen & Moi og Spisestedet Feinschmecker for å nevne noen.

Haut Nordic er et fullservicekonsern, og utvikler eiendom, drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group har selskapet etablert fullservice konseptet for drift av kontorbygg.

– Ansettelsen av Jørn Dahl er helt nødvendig for å styrke vår prosjektdivisjon og for fortsatt kunne utvikle gode, helhetlige og bærekraftige produkter, sier Martin Land, prosjektdirektør i Haut Nordic. – Jørn skal med sin gode erfaring og kreativitet spesielt jobbe med å videreutvikle Miklagard som et unikt hotell konsept og vil også bli involvert i implementeringen og oppstarten av dette hotellet, fortsetter han.

– Jeg ser virkelig frem imot å ta tak i denne spennende og morsomme utfordringen jeg nå har fått i Haut Nordic. Selskapets visjon og verdier, samt alle de gode kollegene var virkelig det som trigget meg aller mest til å bli en del av, sier Jørn Dahl.

Fra detaljer til helhet

– Sammen med resten av teamet i Haut Nordic skal vi skape noe som er unikt og fremtidsrettet «Vi skal tørre å tenke nytt». Dette er store ord som vi sammen skal jobbe for å gi mening hver dag. Vi skal legge vekt på detaljene som igjen skaper helhetlige konsepter. Dette er noe både våre gjester og våre ansatte skal dra god nytte av i fremtiden. Jeg er veldig stolt og ydmyk av å få bli del av et så kunnskapsrikt miljø, hvor det er en flott kultur i inkludering og deling av kompetanse for å nå målene. Jeg gleder meg til å følge alle prosjektene våre fra start til mål. Det å fortsatt være en del av prosjektet også etter at de har åpnet dørene er noe jeg har savnet i min tidligere jobb. Gleder meg til å jobbe målrettet med dette teamet hvor vi sammen skal skape og videreføre vårt «Miklagard» til å bli det unike hotellet som vi trenger i Norge, avslutter Jørn Dahl.