NYTT: Hotellets kapasitet er nå økt med 31 rom, deriblant 25 dobbeltrom, fire enkeltrom og to studioleiligheter.
NYTT: Hotellets kapasitet er nå økt med 31 rom, deriblant 25 dobbeltrom, fire enkeltrom og to studioleiligheter.

Freshet opp på Grünerløkka

Flere rom og kulere interiør på hippe Vulkan.

Det urbane hotellet like ved Grünerløkka åpner ny del etter å ha renovert 1500 kvadratmeter og utvidet med 31 rom.

Etter å ha inngått en avtale med gårdeier Aspelin Ramm, ble de ledige nabolokalene en del av Scandic Vulkan fra 1. februar i år. Lokalene tilhørte PS:Hotel inntil driften opphørte i fjor. To måneder etter overtakelsen er utvidelsen og oppdrageringen ferdig. Hotellets kapasitet er nå økt med 31 rom, deriblant 25 dobbeltrom, fire enkeltrom og to studioleiligheter. Samlet tilbys nå 180 rom og 348 sengeplasser.

- Hotellet har en praktfull beliggenhet, og det å få 31 nye hotellrom på et slikt sted, det er en stor styrke for oss på veien videre. Vulkan har blitt en egen destinasjon i Oslo både når det gjelder mat og kulturliv, og i umiddelbar nærhet fra hotellet kan man for eksempel velge og vrake mellom over 40 spisesteder, sier direktør Therese Fredriksson.

Gjenåpner restaurant

Siden overtakelsen i februar har alle gulv og flater blitt renovert, og alt interiør blitt byttet ut. Det er også etablert et nytt møterom, og totalt er det rundt 1500 kvadratmeter som har blitt pusset opp. Med populære Grünerløkka en kort rusletur unna, er hotellet det perfekte utgangspunkt for å oppleve hva det urbane Oslo har å by på.

- Etter flere år med godt besøk fra både privat- og forretningsreisende, har vi valgt å utvide kapasiteten på hotellet. Scandic Vulkan er en perle med svært spennende beliggenhet, og som følge av de siste oppgraderingene vil attraktiviteten bare øke, sier distriktsdirektør Magne Jacobsen.

I tillegg til nye og oppgraderte fasiliteter, får gjester og besøkende snart muligheten til å nyte tradisjonelle italienske matretter på den populære restauranten Ferro som gjenåpner til sommeren.

Powered by Labrador CMS