EKSPRESSFART: Four Points Express er navnet på Marriott Internationals nye storsatsing som snart rulles ut i mange land.

Marriott lanserer nytt hotellkonsept

Four Points Express fra Sheraton er designet for mellomsegmentet. 

Satsingen som Marriott International har presentert og skal rulle for fullt ut på markedet, skal tilby rimeligere overnatting i Europa, Midtøsten og Afrika.  

Four Points Express by Sheraton London Euston forventes å åpne i 2024 med 201 gjesterom etter en betydelig renovering av den nåværende eiendommen. Hotellet vil tilby en ideell beliggenhet for teknologiselskapets hovedkvarter i Kings Cross, British Museum og enkel tilgang til Londons shopping- og teaterdistrikter, samt mange turiststeder, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden. 

Four Points Express vil være en del av selskapets prisbelønte Marriott Bonvoy lojalitetsplattform med over 186 millioner medlemmer. 

–  Vi er glade for å gi næring til Marriott Internationals mellomstore vekst med lanseringen av Four Points Express av Sheraton. Dette nye merket er grundig gjennomtenkt, designet og lokalisert for å gi mellomstore reisende det grunnleggende for et opphold som oppfyller alle reiseformål til riktig prispunkt, sier president for Marriott International i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA), Satya Anand.

Ifølge pressemeldingen vil servicen på Four Points Express fortsatt gi gjestene den ekte og vennlige servicen Marriott Internationals merkevarer er kjent for. Det nye konseptet vil tilby komfortable rom, frokost og gratis Wi-Fi, og levere en effektiv og avslappende opplevelse til en rimelig pris. 

Selskapet har allerede signert tre avtaler over hele Storbritannia og Tyrkia og har signert intensjonsavtaler for fremtidige Four Points Express-hoteller i markeder som Polen, Belgia og Storbritannia.

I Tyrkia er det signert to Four Points Express-hoteller i Antalya og Bursa. Four Points Express av Sheraton Antalya Lara planlegger å tilby 52 gjesterom ved forventet ombygging i slutten av 2023. Nabolaget ağlayan har fantastiske forbindelser til både sentrum og flyplassen samtidig som de drar nytte av nærhet til sjøen. I Bursa vil Four Points Express by Sheraton Bursa Nilüfer tilby gjestene en praktisk beliggenhet nær motorveien som forbinder Bursa, Istanbul og Izmir. 

Powered by Labrador CMS