![SEIER:](https://image.hotellmagasinet.no/536533.webp?imageId=536533&x=0.00&y=17.41&cropw=100.00&croph=45.52&width=968&height=554&format=jpg)
Ny kokebok-seier til Hellestrøm
Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan har vunnet prisen «Beste norske kokebok 2020»
![Ny kokebok-seier til Hellestrøm](https://image.hotellmagasinet.no/536537.webp?imageId=536537&x=0.00&y=0.00&cropw=99.71&croph=99.07&width=928&height=1158&format=jpg)
For trettende gang er prisen «Beste norske kokebok» delt ut, og årets vinner Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan med Hellstrøms hemmeligheter.
Juryens begrunnelse er følgende: En nyforelsket Hellstrøm snobber ned, og serverer enkle og svært velsmakende, men også kreative retter som alle kan greie å lage hjemme hos seg selv. Den velkjente kokken formidler sin brede kunnskap på pedagogisk vis, slik at vi føler at det er noe nytt å lære på hver eneste side.
Eyvind Hellstrøm mottar prisen «Beste norske kokebok» for annen gang, etter at han i 2012 vant kåringen med Hellstrøm junior.
Hard konkurranse
I den avsluttende finalerunden konkurrerte Hellstrøms hemmeligheter med følgende utgivelser:
· Asiatisk. En kokebok – Jan Robin Ektvedt, Forlaget Press
· Tradisjonsmat fra Lofoten og Vesterålen – Eirik Nilssen, Senja Matstudio
· En skikkelig digg kokebok 2 – Hanne-Lene Dahlgren, Entusiast forlag
· Julehøgtid. Den beste maten og dei gode tradisjonane – Arne Brimi og Arne Hjeltnes, Kagge forlag