STOR JOBB: Scandic Oslo City skal totalrenoveres, og har forlenget leieavtalen med Eiendomsspar.
STOR JOBB: Scandic Oslo City skal totalrenoveres, og har forlenget leieavtalen med Eiendomsspar.

Samtlige 175 rom skal totalrenoveres

Skal stå klart i ny og moderne drakt til sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha forlenget leieavtalen i nye 15 år, har Scandic og Eiendomsspar iverksatt en storstilt renovering av sentrumshotellet, skriver Scandic i en pressemelding.

Scandic og Eiendomsspar har langsiktige planer for å utvikle Scandic Oslo City, og signerte nettopp en forlengelse av leieavtalen på 15 år. Nå skal samtlige 175 rom totalrenoveres, og det samme skal korridorene. Videre skal resepsjonen gjennom en betydelig oppgradering, i tillegg til deler av restauranten. Hotellet vil være åpent for gjester i hele perioden.

Les også: Scandic tar sats med hopplandslaget

GLEDER SEG: Hotelldirektør Theodor von Porat ser fram til å få et 'nytt' hotell til sommeren.
GLEDER SEG: Hotelldirektør Theodor von Porat ser fram til å få et "nytt" hotell til sommeren.

– Scandic Oslo City er et hotell med en svært sentral beliggenhet i hjertet av Oslo, og med disse grepene vil vi styrke gjesteopplevelsen ytterligere. Det er fantastisk å være i gang med arbeidet, og vi ser frem til å ta imot gjester i et nyrenovert og moderne hotell til sommeren, sier direktør Theodor von Porat i pressemeldingen.

Hotellet strekker seg over fem etasjer og er sertifisert i tråd med de tøffe miljøkravene til Svanemerket. Det betyr at gjester kan føle seg trygge på at miljøperspektivet er ivaretatt når de bor, spiser eller jobber på hotellet. Svanemerkede hoteller har lavt energiforbruk, bruker kjemikalier med lav belastning på miljøet og jobber blant annet aktivt for å redusere avfall, matsvinn og vannforbruk.

Les også: Knallsterke resultater for Bergen Harbour Hotel

– Det å få et enda mer attraktivt Scandic Oslo City inn i Oslo-markedet er et stort privilegium. Denne renoveringen styrker tilstedeværelsen vår, og hotellet er et ypperlig utgangspunkt for å oppleve alt hovedstaden har å by på, sier distriktsdirektør Magne Jacobsen.

– Med sin beliggenhet få meter fra Oslo sentralstasjon, fortjente Scandic Oslo City et skikkelig løft. Sammen med Scandic bruker vi derfor nå betydelige summer for å sikre at våre gjester blir superfornøyde med hotellet i årene fremover, sier direktør hotell i Eiendomsspar, Laila Aarstrand.

Powered by Labrador CMS