Slik ser man for seg at det nye hotellet vil se ut.

De Bergenske inn i nytt prosjekt

Kjeden ble valgt som driver av et nytt hotell som skal bygges på Osøyro. 

Hotellkjeda De Bergenske har inngått en samarbeidsavtale med LAB Eiendom og Krohnås Prosjekt om hotell på Osøyro. Det kom fram på ein pressekonferanse på Grand Hotel Terminus i Bergen før helgen. 

Opprettet nytt selskap

Bjørnafjorden kommune nordvest for Bergen inngikk vinteren 2022 en opsjonsavtale med LAB Eiendom og Krohnås Prosjekt om utvikling av et hotell på tomten ved Oseana kunst- og kultursenter. Dermed ble selskapet Osøyro Eiendomsutvikling AS opprettet, som siden har jobbet med å utarbeide et hotellkonsept i tilknytning til kunstsenteret. 

Sammenkoblingen mellom Oseana og det nye hotellet har vært et nøkkeltema i arbeidet med å finne en driver til hotellet. Med det i tankene var det én kandidat som utmerket seg, nemlig den regionale aktøren De Bergenske, sier Christian Tellefsen i prosjektgruppa Osøyro Eiendomsutvikling til lokalavisen Os & Fusaposten

Erfaren kandidat

Tellefsen sier til avisen at De Bergenske viste en genuin interesse for å bygge opp under Oseana sin posisjon, og i tillegg var klar på at hotellet også skulle være tilgjengelig for beboerne i lokalområdet. At hotellkjeden er en erfaren aktør innen hotell, restaurant og kulturtilbud, og i tillegg har en egen kunstsamling og kurator, bidro også til at valget falt på De Bergenske. 

Powered by Labrador CMS