PÅBYGG: Slik blir nye Skarasnuten Hotel når det står ferdig 1. november.

Skarsnuten Hotel blir dobbelt så stort

Når vintersesongen er over 1. mai, rykker arkitekter og snekkere inn i «ørneredet» på Hemsedal.

Skarsnuten Hotel fra 2003 har gjennom årene gjennomgått flere oppgraderinger. Nå skal det skje igjen.

Når vintersesongen er over 1. mai, stenger hotellet for å gjennomføre den største og mest omfattende oppgraderingen og utbyggingen i hotellets historie. Dette for å stå enda bedre rustet til å bli et hotell med helårsdrift i Hallingdalen.

88 ROM: Hotellet får mer enn doblet antall rom.

88 rom - alle med utsikt

Hotellet skal utvides med hele 51 nye rom og øker dermed fra dagens 37 rom til i alt 88 unike rom med utsikt.

I tillegg får hotellet et nytt spaanlegg på hele 400 m2, med basseng både utendørs og innendørs.

Den nye konferansesalen får plass til rundt 300 deltagere, og hotellets nye skybar blir enestående i sitt slag i reiselivsregionen Hallingdal når hotellet åpner igjen 1. november 2022.

– Vi ser frem til å vise frem ny Skarsnuten Hotel til høsten. Med et kvalitetshotell som skal videreføre tradisjonene med fokus på natur, kultur og historie inn i en ny og spennende tid for norsk reiseliv, sier hotelldirektør Robert Norman ved Skarsnuten Hotel.

Inn i Classic Norway

Skarasnuten har også flere nyheter: Nå tas hotellet opp i Classic Norway Hotels.

– Det er veldig spennende for et frittstående hotell som vårt å bli en del av den velrenommerte kjeden Classic Norway Hotels, sier hotelldirektør Norman.

SPENNENDE DAGER: Hotelldirektør Robert Norman ved Skarsnuten Hotel.

– Vi er glade for å inngå en partneravtale med Skarsnuten Hotel og på denne måten kunne ønske enda et ikonisk hotell velkommen inn i vår reiselivsfamilie, sier Classic Norway Hotels-eier Erik Berg.

– Skarsnuten Hotel blir en ny og solid tilvekst i vår kjede av hoteller rundt om i landet. Hotellet får høystandardrom og luksuriøse leiligheter og vil tilfredsstille den stadig økende etterspørselen etter reisemål som har det lille ekstra, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.

Powered by Labrador CMS