Petter A. Stordalen og Strawberry ligger ikke på latsiden. Sammen med gårdeier skal hotellkjeden starte renoveringen og utvidelse av åtte hoteller med en pris på 180 millioner svenske kroner.

– Den massive innsatsen vi nå gjør i Clarion Collection er den største siden hotellkjeden ble grunnlagt for snart 30 år siden

Pusser opp åtte Clarion-hoteller. 

Publisert Sist oppdatert

Disse hotellene skal renoveres:

  • Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell, Eskilstuna
  • Clarion Collection Hotel Victoria, Jönköping
  • Clarion Collection Hotel Bilan, Karlstad
  • Clarion Collection Hotel Kompaniet, Nyköping
  • Clarion Collection Hotel Post, Oskarshamn
  • Clarion Collection Hotel Majoren, Skövde
  • Clarion Collection Hotel Uman, Umeå
  • Clarion Collection Hotel Fregatten, Varberg

Strawberry og eiendomsbesitter  Västerkulla skal renovere åtte av hotellkjedens 29 hoteller i Sverige, samtidig har partene blitt enige om å forlenge leieavtalen som garanterer videre hotelldrift i de neste 20 årene, skriver Strawberry i en pressemelding. 

– Den massive innsatsen vi nå gjør i Clarion Collection er den største siden hotellkjeden ble grunnlagt for snart 30 år siden. I en fei hever vi nå åtte av hotellets standarder gjennom renoveringer og investeringer i eiendommene. Investeringen vi gjør sammen med eiendomseieren Västerkulla er ikke bare noe som garanterer hotellets fortsatte posisjon i hotellmarkedet - men er også reelle investeringer i svensk historie. Hotellene fortsetter hver for seg deler av vår felles kulturarv som eksempel Clarion Collection Hotel Kompaniet som var stedet der Nordiska Kompaniet i syv tiår produsert noen av verdens mest luksuriøse møbler, med datidens kjendiser, keisere og konger som kunder, sier Petter A. Stordalen i pressemeldingen. 

Graden av oppussing og utvidelse varierer. I tillegg til oppussingen av hotellene vil også hotellene i Umeå Oskarshamn, Karlstad og Varberg utvides med til sammen nærmere 100 nye hotellrom gjennom utvidelse eller ombygging av hotellets eksisterende overflater. 

– Det er veldig gøy å fortsette sammen med Strawberry. Vi starter i 2024 arbeidet med å ta disse hotellene til nye høyder og forventer å være ferdig med alle åtte hotellene i 2025. Jeg er oppriktig glad for at vi sammen med Strawberry tar vårt allerede fine samarbeid til et enda høyere nivå nivå, sier adm, direktør Västerkulla Hotell Holding AB, Clas Hjorth, 

Powered by Labrador CMS