STØRRE: Citybox Oslo har fått enda flere av disse. Altså rom.
STØRRE: Citybox Oslo har fått enda flere av disse. Altså rom.

Citybox Oslo har utvidet igjen

Citybox Oslo har utvidet for andre gang, og blir med det det femte største hotellet i Oslo sentrum.

Publisert

Enkle og moderne rom har vist seg å være en oppskrift for suksess for den bergensbaserte hotellkjeden. Siden åpningen av Citybox Oslo i 2013 har hotellet rukket å utvide to ganger, og ble i fjor kåret til hotellvinner blant Oslo-hotellene på målt i belegg.

Den siste utvidelsen åpnet 10. september med 125 nye rom, ny utvidet lobby, spillareale, kjøkken, og vaskerom. Etter to utvidelser havner hotellet nå på hele 341 rom som gjør Citybox Oslo til det femte største hotellet i Oslo sentrum.

Behov for utvidelse

SJEF: Eivind Hjulstad er sjefen for de gode tider hos Citybox.
SJEF: Eivind Hjulstad er sjefen for de gode tider hos Citybox.

I 2018 hadde Citybox Oslo et belegg på hele 90,2 % i følge statistikk fra Benchmark Alliance.

- Dette er vi veldig stolt over, og det er tydelig at vi har et konsept som er godt mottatt i markedet. Vi åpnet salget av rom for den nye fløyen bare to dager før åpning og på dagen sto det bare tre rom ledig, forteller daglig leder, Eivind Hjulstad.

Citybox retter seg mot gjester som reiser ofte, som vil ha et praktisk og behagelig rom med sentral beliggenhet til en fornuftig pris.

- Vi har hatt problemer med å etterkomme etterspørselen og vi er glade over å nå kunne utvide hotellet med 125 nye rom inkludert to junior suiter, fortsetter Hjulstad.

Egen designer

I tillegg til nye rom har hotellet bygget glasstak over bakgården og gjort den om til en utvidet lobby med bakgårdspreg.

Både lobby og rom er designet av Citybox sin egen interiørarkitekt Kristine Holtås. Her ligger fokuset på skandinavisk design og funksjonelle løsninger. I tillegg til nye rom har hotellet fått bygget glasstak over bakgården og gjort den om til en utvidet lobby med bakgårdspreg.

- Med det nye glasstaket klarte vi å skape en følelse av å være inne og ute samtidig. Det har vi spilt videre på og fylt arealet med planter og trær for å gjøre det enda mer levende, forteller interiørarkitekt og konseptansvarlig, Kristine Holtås.

Ville ha mer liv

- Den nye lobbyen inkluderer blant annet spillareale, kjøkken og myntvaskeri. Dette er fasiliteter vi vet at våre gjester setter pris på når de reiser. Vi ønsket å skape et levende rom hvor man kan oppholde seg sammen med andre, jobbe eller spille, sier Holtås.

Så snart de er ferdig med de siste detaljene som gjenstår, starter arbeidet med å pusse opp både inngangsparti, den opprinnelige lobbyen og rommene i A-blokken.

- Med den kommende oppussingen ønsker vi å samle trådene og få en sterkere helhet gjennom hotellet. Vi gleder oss til å se det endelige resultatet, fortsetter Holtås.

Utelukker ikke videre planer i Oslo.

Selv med 125 nye rom tror ikke Hjulstad at markedet er mettet. 

- Vi tror absolutt at det er plass til flere Citybox Hotell i Oslo og ser nå på et par potensielle prosjekter. Vi har ikke landet på noe enda, men håper å kunne komme med gode nyheter snart.

Powered by Labrador CMS