Bak denne velkjente fasaden skal TV 2 lage sine morgensendinger uten Ski-VM.

Britannia Hotel blir midtpunkt under Ski-VM 2025

God Morgen Norge flytter studioet til det ikoniske hotellet i Trondheim. 

Publisert Sist oppdatert

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for TV 2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater lage daglige sendinger, der God Morgen Norge får en sentral plass. Det melder hotellet i en pressemelding. 

TV 2 God Morgen Norge har til daglig sitt studio i Oslo. Under VM på Ski i 2025 flyttes TV-studioet til Trondheim og Britannia Hotel.

- Jeg er i ekstase over at sendingene fra God Morgen Norge under Ski-VM 2025 vil finne sted i hjertet av Trondheim, med Britannia Hotel som en historisk arena. Det er med stor glede vi åpner dørene for TV 2s seere og inviterer hele Norges befolkning til å starte dagen på Britannia Hotel. Vi er stolte over å ligge midt i hjertet av Trondheim, og nå får vi vist frem vår åpne og levende by, sier Arild Sjødin, administrerende direktør, Britannia Hotel.

Trygve Rønningen i TV 2 ser frem til å innta Trondheim og Britannia Hotel neste år. 

– Ski-VM i Trondheim blir en nasjonal folkefest neste år, og den festen har TV 2 lyst til å være med å formidle til seerne. På vår egen måte. Vi gleder oss til å mingle blant folk på Britannia Hotel, og gi ekte God Morgen Norge-stemning fra Speilsalen, hver morgen. Og på kvelden byr vi på underholdning og spell fra Trondheims nye storstue, Nye Hjorten Teater, forteller Rønningen, programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2. 

Hele Britannia Hotel ble kjøpt av REITAN AS i 2016 og gjennomgikk en omfattende renovering før det ble gjenåpnet i 2019. Ambisjonen er at Britannia Hotel skal være byens storstue og et midtpunkt i utviklingen av Trondheims nye kulturkvartal, heter det i pressemeldingen. Nå blir hotellet altså TV-studio også. 

Powered by Labrador CMS