Wifi er viktigst

Da nærmere 5000 reisende verden over ble spurt om hva de ønsker seg mest på hotell kom gratis Wi-Fi kom på førsteplass. Se hva gjestene vil ha her.

Publisert Sist oppdatert

I en fersk undersøkelse om hotellbekvemmeligheter spurte bookingsiden Hotels.com nærmere 5000 reisende verden over hva de ønsker seg mest på hotell. Gratis Wi-Fi kom på førsteplass og hele 30 prosent av respondentene mente at dette var viktigst, etterfulgt av gratis frokost (21 prosent) og gratis parkering (10 prosent).

Populære skrivesaker

At nettilgang er av avgjørende betydning når det skal bos på hotell er kanskje ikke så overraskende lenger. Da er det kanskje desto mer overraskende at når gjestene forlater hotellet, er det penner og papir som oftest finner veien til kofferten. Hotellets kontorrekvisita scorer nemlig høyest på listen over ting folk tar med seg fra rommet uten å returnere – bortsett fra toalettsaker. En av fem oppgir å ha tatt med seg skrivesaker, mens tøfler kommer på andreplass med 12 prosent og nøkkelkortet (!) på tredjeplass med 10 prosent.

Heldigvis for hotelleiere finnes det også mange ærlige gjester, selv om de ifølge undersøkelsen er i mindretall. For det er kun 4 av 10 som påstår å aldri ha tatt med seg noe fra hotellrommet.

Se hele listen over de mest populære gjenstandene å ta med seg, samt hvilke tjenester/gjenstander folk er villige til å betale for på bildet under.