Vinnere Nasjonal Pizzamester -09

Publisert Sist oppdatert

Det var veldig jevnt i kategorien for amerikansk pizza og kun noen få poeng skilte de beste. Noe av det dommerne ble imponert over var Anne Lise sin lidenskap for pizza, hennes kunnskap og selvfølgelig en utmerket pizza. Dommerpanelet synes det var veldig mange norsk/amerikanske pizzaer og de skulle ønske at pizzaene var litt mer amerikansk inspirert.

Vinner i kategorien italiensk pizza, Ako Mohammed med dommerne og en arbeidskollega.

I kategorien for italiensk pizza utmerket Ako Mohammed seg veldig. Det var ikke en smule igjen etter at dommerne hadde smakt. Presentasjon og smak var viktige elementer for vinnerpizzaen til Ako. Begge vinnerne får en pizzaovn til en verdi av 30.000,-

Et stjernelag av dommere

I følge Craig Whitson, hoveddommer for pizzakonkurransen har han satt sammen et stjernelag av dommere. Craig Whitson er født og oppvokst i Oklahoma i USA, men flyttet til Stavanger i 1980. Han har drevet flere restauranter og nå for tiden driver han Craigs Kjøkken. Han er kjent som Norges Grillkonge, men har også jobbet mye med italiensk- og amerikansk mat. Med seg har han Tore Namstad, Per Eik og Stig Juelsen.

Flotte sponsorer

Konkurransen ble sponset av ASKO Storhusholdning, Gilde, Prior, FOODTECH Interiør og Storkjøkken, Haugen-Gruppen, TINE BA, Andersen’s Emballasje og Design, Norsk Storhusholdning, Synøve Finden og Norges Varemesse. Pådrivere for konkurransen som ble arrangert for første gang er ASKO Storhusholdning, Norsk Storhusholdning og Norges Varemesse.

Thumbnail Image: