Ung matglede på Geitmyra

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Neste uke åpner dørene til Andreas Viestads matkultursenter for barn, og Mills DA er blant støttespillerne og samarbeidspartnerne for driften på Geitmyra i Oslo. 

Geitmyra gård i Oslo åpner undervisningslokaler høsten 2011, og gården skal bli et matkultursenter for barn med fokus på matglede, matens opprinnelse og grunnleggende prinsipper bak matlaging og smak.

 

- Det har vært to år med forberedelser, og nå er det godt å komme i gang. Med å få barn ut i hagen og inn på kjøkkenet, sier Andreas Viestad i en pressemelding.

- Gjennom å støtte Geitmyra matkultursenter ønsker vi å bidra til at barn og unge skal  oppleve matglede og få kunnskap og ferdigheter om matlaging og matkultur, sier Gunn Kirsti Løkka, Merkevaredirektør i Mills DA.  – Vi har et felles engasjement for å formidle kunnskap og skape begeistring på kjøkkenet for små og store.

Geitmyra Matkultursenter skal bidra til at så mange barn og unge som mulig blir glad i mat som gjør dem godt, og aktivitetene skal i første rekke rette seg mot barn mellom fem og 15 år i tilknytning til skole, barnehage, SFO/Aktivitetsskolen, kurs på fritiden og "Åpen gård". Den kjente matskribenten Andreas Viestad har tatt initiativ til prosjektet, og stiftelsen drives med støtet fra det offentlige og private. Mills DA er en av flere støttespillere. 

- Mills var tidlig ute med å støtte oss, og det har vært veldig viktig, sier Viestad. 

 

- Samarbeidet med Geitmyra er også et bidrag til internkulturen hos oss, og vi ser frem til å bruke den flotte gården til arrangementer for våre medarbeidere og samarbeidspartnere, avslutter Løkka.

Teaser:

Neste uke åpner dørene til Andreas Viestads matkultursenter for barn, og Mills DA er blant støttespillerne og samarbeidspartnerne for driften på Geitmyra i Oslo. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Andreas Viestad sammen med barn på Geitmyra. (Foto: Mette Randem/Geitmyra)
Powered by Labrador CMS