Ticket Biz kjøper Heitmann Travel

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Gjennom oppkjøpet av Heitmann Travel AS og Heitmann Arrangement AS som sammen leverer tjenester for forretningsreiser, grupper, kurs og konferanser, vokser Ticket Biz i Norge.

Heitmann Travel ble grunnlagt i 1952, og har opparbeidet seg bred erfaring av å arbeide med kunder som etterspør en høy grad av service og kompetanse. Årlig forretningsvolum er på ca 200 millioner kroner, og Heitmann har 18 ansatte. Gjennom oppkjøpet får Ticket Biz i Norge et forretningsvolum på over 300 millioner kroner og 28 ansatte. Ticket Biz overtar virksomheten fra 1. september 2012.

- Vi er svært fornøyd med oppkjøpet som er helt i tråd med vår strategi om å ekspandere vår virksomhet i Norge og ytterligere forsterke vår posisjon i det nordiske forretningsreisemarkedet. Heitmanns virksomhet og kultur stemmer godt overens med vår, noe som gir en god forutsetning for at vi nå blir en betydelig sterkere aktør på markedet, sier Thomas Ådén, VD i Ticket Biz, i en pressemelding.

- Jeg er veldig glad for å få muligheten til å slå sammen våre virksomheter i Norge. Ticket Biz og Heitmann arbeider med samme filosofi om bl.a. korte svartider, raske tilbakemeldinger og en personlig service med høy kvalitet. Ticket Biz satser på sammen med kunder å effektivisere møte- og reisehåndteringen og vi er alltid der for våre forretningsreisende, sier Bernt Roger Eliassen, Area Manager i Norge for Ticket Biz.

- Jeg ser svært positivt på sammenslåingen mellom Heitmann Travel og Ticket Biz da vi på mange måter er like. Jeg har fulgt Ticket Biz framgangsrike utvikling siden etableringen på det norske markedet i 2008 og ser det som veldig positivt at min virksomhet nå kan fortsette å utvikles i et miljø som passer både for våre kunder og våre medarbeidere. Våre reisende og våre kunder vil få et økt tilbud av produkter og tjenester for den totale reisehåndteringen, sier Harald J. Heitmann. 

Teaser:

Gjennom oppkjøpet av Heitmann Travel AS og Heitmann Arrangement AS som sammen leverer tjenester for forretningsreiser, grupper, kurs og konferanser, vokser Ticket Biz i Norge.

Main Image:
Thumbnail Image: