Svanemerke til First Hotel

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

First Hotel Millennium har bevist at det møter verdens strengeste miljøkrav til hotell, og er nå svanemerket. 

 

First Hotel Millennium har nå dokumentert at de tilfredsstiller de krav som blir satt for at man belaster det ytre miljøet minst mulig, tilbyr et godt innemiljø for gjester og ansatte, og at man benytter seg av miljøriktige og økologiske produkter. Hotellet har et høyt nivå på miljøarbeidet og tar med dette sitt klimaansvar.

- Vi er utrolig stolte over å bli Svanemerket. Det har vært en krevende, men givende prosess som har gitt oss alle på hotellet motivasjon til å jobbe enda hardere for å minske vår belasting på miljøet. Det er en glede at våre gjester fremover kan bo her med god samvittighet med tanke på miljøet, sier Johan Appelgren, hotelldirektør ved First Hotel Millennium i en pressemelding.

 

Nyrenovert

Byråd for kultur og næring i Oslo kommune, Hallstein Bjercke markerte sertifiseringen på hotellet.

- Svanen er et tydelig tegn til deres gjester om at dere driver et hotell på naturens premisser, ikke bekostning, og at dere har tatt miljøansvar. Det viktigste er likevel det arbeidet de ansatte utfører hver dag, og som ikke skal merkes av gjesten. Og sist, men ikke minst, at dere stiller strenge krav til underleverandører for å få flere til å ta miljøansvar, sa Hallstein Bjercke ved diplomoverrekkelsen.

First Hotel Millennium ble i 2010 utnevnt til beste forretningshotell i World Travel Awards og har under 2011 renovert alle rom og fellesområder.

Teaser:

First Hotel Millennium har bevist at det møter verdens strengeste miljøkrav til hotell, og er nå svanemerket. 

Main Image:
Thumbnail Image: