Stor suksess, sterk konkurranse
Under det årlige arrangementet ”Chef Apprentice” i Oslo på Radisson Blu Scandinavia Hotel i februar, deltok til sammen 24 entusiastiske lærlinger innen Rezidor Hotel Group fra hele Norge. Bevæpnet med talent og nyslipte kniver, gikk de til dyst for å hevde seg i toppskiktet.
- Fantastisk moro! Med 6 sterke lag og alt fra menykomposisjon til smak og presentasjon på listen over målekriterier, klarte dommerpanelet til slutt å kåre et knippe verdige vinnere, konstaterer en smilende Kristoffer Solstad, Manager for People Development Norway, i en pressemelding.
Vinnerlaget besto av Simon Storebø (Radisson Blu Hotel Norge, Bergen), Øystein Olsen ( Radisson Oslo Plaza), Even Amundsen (Radisson Blu Trondheim Airport) og Simen Christensen (Radisson Blu Gardemoen).
Lek, læring, Work Shop og Cook-off
Målet med arrangementet ”Chef Apprentice”, var å inspirere dyktige kokkelærlinger innen Rezidor Hotel Group to dager til ende. Work Shops, fagquiz og kokkelering var bare noe av det som sto på programmet. I tillegg fikk lærlingene møte flere av hotellkjedens matleverandører, og også input om hvilke karrieremuligheter de har både nasjonalt og internasjonalt innen Rezidor Hotel Group. Kristoffer Solstad forteller:
- Det at lærlingene våre får mulighet til å bygge nettverk på tvers av hotell og byer og ikke minst utveksle erfaringer seg i mellom, er kjempeviktig for oss. Lærlingene av i dag er skaperne av fremtidens måltidsopplevelser, og derfor er dette et arrangement vi garantert kommer til å fortsette med, avslutter han blidt.
