Stjernespekket folkefest på Bystranda

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Torsdag denne uken er det klart for offisiell åpning av Scandic Kristiansand Bystranda.

Med artister som Grand Prix-vinner Margareth Berger, Alejandro Fuentes, Maria Arredondo og konferansier Harald Rønneberg på scenen er det klart for en gedigen folkefest når Scandic åpner sin nye stolthet på Bystranda i Kristiansand torsdag 20. juni.

 

Med værgudene på Scandic sin side er det ventet at så mange som 3 000 til 4 000 blide sørlendinger vil ta turen til gratisfesten utenfor Scandic Kristiansand Bystranda. Åpningen av Sørlandets flotteste og største hotell byr på en blanding av kjente og lokale artister, god mat og drikke samt aktiviteter for store og små.
– Hotellet på Bystranda er unikt både med tanke på beliggenhet og design. At denne åpningen er spesiell også for Scandic er noe publikum vil merke på åpningsfesten, sier en stolt hotelldirektør Håvard Solum, i en pressemelding. 

 

 

Noe for alle
Åpningsfesten starter med barnepark på dagen torsdag og varer utover kvelden. I løpet av ettermiddagen vil det bli en lang rekke aktiviteter for både barn og voksne før Margaret Berger og de andre artistene inntar scenen for en skikkelig åpningskonsert. Kvelden avsluttes på Sørlandsk vis med blant annet Ivar Bøksle og Ole Geir Feste på scenen.
– Det virker som om de fleste i Kristiansand har fått med seg at det blir liv og røre her på torsdag, så det kan fort bli trangt selv om vi har et stort uteareal å boltre oss på. Det kan nok lønne seg å være ute i god tid, sier Solum.

 

 

Landets beste beliggenhet
Flere medier har allerede kåret Bystranda og hotellets beliggenhet blant landets beste. Fra hotellet har man en fantastisk utsikt over stranden, småbåthavnen og resten av skjærgården. Scandic Kristiansand Bystranda er Sørlandets største hotell, med 814sengeplasser fordelt på 229 rom. Det er et resultat av smarte og fleksible løsninger som gjør at de fleste rommene enkelt kan utvides uten bruk av ekstrasenger.

Teaser:

Torsdag denne uken er det klart for offisiell åpning av Scandic Kristiansand Bystranda.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Scandic Kristiansand Bystranda. (Foto: Scandic)