Stipend for faglig utvikling

Publisert Sist oppdatert

Hans R. Larsens legat ble stiftet i 1967, og har som formål å støtte "videreutdanning av hotellfagelever som har vist særlig evner i matlagning." Legatet gir i dag stipend til mat- og drikkefaglig videreutvikling/praksisplasser for unge kokker og servitører."

 ,

Disse blir i år tildelt stipend:

 ,

  • Kathrine Venstøp tildeles kr 10 ,000,- til dekning av livsopphold ifm praksisplass ved Rest. Le temps de Cerises, Fayence
  • Malin Hammerø tildeles kr 20 ,000,- til dekning av videreutviklingsprogram
  • Mai Linn Dale tildeles kr 20.000,- ,til dekning av livsopphold i forbindelse med praksisplass ved en restaurant i Tokyo ,
  • Pernille Aga tildeles kr 50.000,- ,til commisopphold ved lærebedrift(er) i Australia ,
  • Annemari Erlbeck tildeles kr 15.000,- til dekning av kurskostnader ved Ecole Gastronomique Bellouet Conseil, Paris ,
  • Adrian Løvold tildeles kr 30.000,- ,som kompensasjon for manglende lønn under trening og forberedelse til konkurransen Bocuse d''*or* ,
  • Eivind Austad , tildeles kr 75.000,- ,til dekning av livsopphold ifm praksisplass ved Restaurant Mutsukari, Tokyo ,

 ,

I tillegg opprettholder en tradisjonen med at vinnerne av Norges Cup får tildelt stipend på kr 6.000,- per person. Totalt kr 24.000,-.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS