Sjømatfusjonen i havn

Publisert Sist oppdatert

Det fusjonerte selskapet blir med en omsetning på i overkant av 1 milliard kroner den største leverandøren av fisk og sjømat i det norske markedet. Selskapet får produksjons-, distribusjons- og salgsenheter i Oslo, Biri, Våler, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Karmøy, Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø og Vardø. Hovedkontoret skal ligge i Oslo. Rolf Domstein blir styreleder, og Jan Dahl blir konsernsjef.

Fusjonsprosessen har vist at det er mulig å oppnå store kostnadsbesparelser ved å slå sammen virksomhetene. Arbeidet med å realisere samordningsgevinstene vil starte umiddelbart.

- Avstandene gjør det krevende å distribuere fersk fisk i Norge. Stort omsetnings- volum og et effektivt distribusjonsapparat sikrer at det nye selskapet kan levere fersk fisk av høy kvalitet over hele landet, uttaler den påtroppende styrelederen Rolf Domstein.

Konsernsjef Jan Dahl er også glad for at fusjonen nå er endelig vedtatt.
- Vi har mange ansatte i de to selskapene som gleder seg til å ta fatt på arbeidet for å bli et slagkraftig konsern. 25 nøkkelpersoner har arbeidet i de siste månedene med 12 integrasjonsprosjekter, som er klare til å rulle ut i nærmeste fremtid, sier Dahl.

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS