Seterliv ga gjesteløft

Norefjell Ski & Spa har lagt en travel sommer bak seg. Mye av æres gis til konseptet Seterliv.

Publisert Sist oppdatert

Konseptet Seterliv har vært det store trekkplasteret i sommer. Barn og barnefamilier har blant annet fått muligheten til å mate og klappe dyr på setra, og steke pinnebrød på bål. Og konseptet har virkelig slått an hos publikum. Bare i julimåned tok hotellet i mot 20 000 gjester.

– I juli i år opplevde vi en økning i antall romdøgn på 45 prosent, og vi har opplevd stor interesse fra barnefamilier, sier Anne Rustberggard Varden, adm. direktør ved Norefjell Ski & Spa.

Prisdryss

Skal man tro prisdrysset hotellet har opplevd det siste året, er gjestene også fornøyde. I helgen vant Norefjell Ski & Spa også prisen for Norges beste resort og spa-resort under World Travel Awards 2016. Hotellet er også nominert til Norges beste skihotell i World Ski Awards, som kåres senere i høst, og i flere kategorier i Haute Grandeur.

– Vi synes det er fantastisk moro å vinne priser. De gir en viktig anerkjennelse av den fantastiske jobben alle på hotellet gjør hver eneste dag. Jeg er stolt av hva denne gjengen får til, sier Varden.

Nå venter en travel høst på Norefjell.

– Ja, slik det ser ut nå har vi 25 prosent høyere forhåndsbooking sammenlignet med samme tid i fjor. Det er kjempemorsomt, sier Varden.

 

Powered by Labrador CMS