Reval med nytt hotell i St. Petersburg

Publisert Sist oppdatert

Inspirert av en av de tyngste klassikerne i verdslitteraturen – Forbrytelse og Straff, av Fjodor Dostojevskij- begynner Reval Hotels, ledende hotellkjede i de baltiske landene, sin ekspansjon i Russland

Reval Hotel Sonya vil bli et modernt og personligt 4 stjernigt hotell som kommer åpne i sentrum av St. Petersburg, närme Liteiny broen og elven Neva.

Med Reval Hotel Sonya skaper vi et noe annerledes hotel enn hva som finnes på St. Petesburg hotelmarknad i dag. Det kommer at bli et levende og inspirerende hotell der gjesten vil få en umiddelbar fornimmelse av all den historie og kultur som St.Petersburg kan by på ”sier Heikki Vanhanen, CEO på Reval Hotels

Inspirert av St. Petersburg og Russland så har nökkelordet for hotellet värt ”Omvandling”. Omvandling er også tema for ”Forbrytelse og Straff” av Fjodor Dostojevskij, den verdensberömte romanen som ofte omnevnts som den fremste guiden til St. Petersburg og en av de fremste tolkninger av den bunnlöse russiske sjelen.

Siden romanen ”Forbrytelse og Straff” skrevs 1866, har den hvärt en stor inspirasjon for mange artister, forfattere og regisjörer. Edvard Munch, Japansk manga, Kafka, Ingemar Bergman, Woody Allen, Quentin Tarantino…. Nå, 143 år senere er det tid for hotellet.

På Reval Hotel Sonya vil den russiske influensan väre tydlig i alt fra interiördesign til menyen i restauranten. Hotellet kommer å ha 173 gjesterom, en bar og restaurant, gym, konferanserom, atrium med bankettmuligheter og gratis internetoppkobling i hele hotellet.

Vi kan tilby en annerledes og spesiell hotellopplevelse med smak av Russland og St. Petersburg. Vårt mål er å skape en ny trend i hotellbransjen. Reval Hotel Sonya vil bli en internasjonell mötesplass for russiske og utenlandske gjester ”sier Juris Zadovs, General Manager på Reval Hotel Sonya.

Reval Hotel Sonya er et resultat av et samarbeide med det svenske arkitekt- og identitetsfirma Stylt Trampoli som arbeider nesten utesluttende med hotell- og restaurantutvikling.

Thumbnail Image: