Park Inn til Island

Carlson Rezidor åpner Park Inn by Radisson Keflavik International Airport på Island.

Publisert Sist oppdatert

Carlson Rezidor åpner Park Inn by Radisson Keflavik International Airport på Island. Eiendommen er også i dag et hotell og vil gjøres om til et Park Inn-hotell i tredje kvartal 2015. Hotellet komplementerer dermed de to eksisterende Radisson Blu-hotellene som Carlson Rezidor driver i Reykjavik.

– Vi er veldig glade for å styrke og utvide vår portefølje på Island, og for å være til stede på Island med våre to kjernevaremerker, sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO i Rezidor.

Ledende flyplassaktør

– Åpningen understreker også vår rolle som en av Europas ledende aktører på flyplasshotell, ved å være til stede på alle store knutepunkter over hele kontinentet», tilføyer Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor.

– Vi tror at det internasjonale varemerket Park Inn by Radisson blir en ideell støtte til vårt flyplass- og konferansehotell. Varemerkets standard og Carlson Rezidors kunnskap vil gi nye muligheter for oss, og øke vårt konkurransefortrinn på Islands voksende hotellmarked», kommenterer hotelleieren Bjarni Pálsson.

Park Inn by Radisson Keflavik International Airport ligger sørvest på Island, bare 8 minutter fra terminalen (transportservice for gjestene vil bli satt opp når hotellet åpner). Islands berømte Blue Lagoon og hovedstaden Reykjavik ligger bare 15 og 35 minutter unna hotellet.

I tillegg til komfortable rom tilbyr hotellet en restaurant som er åpen hele dagen, en lobbybar, 470 kvm med møte- konferanselokaler, parkeringskjeller og et treningsstudio som vil bli renovert og utvidet med et spa. Hotellet er godt etablert på det lokale markedet og tiltrekker seg både fritids- og forretningsgjester.