Ny toppleder i First Hotels

Publisert Sist oppdatert
Krogsbøl kommer fra stillingen som VP Operations i First Hotels, som han har hatt siden april 2009.

Han ønsker å være tett på hotelldriften og ha et positivt lederskap gjennom sterk regional styring.

- Det føles veldig inspirerende å få mulighet til å lede kjeden i den spennende tiden vi nå går inn i. Etter noen vanskelige år i hotellbransjen ser vi at trenden har snudd, og en av mine viktigste oppgaver nå blir å sikre hotellkjeden økte markedsandeler i de kommende årene, sier han i en pressemelding, og fortsetter:
- Vi skal også vokse videre. First Hotels vil arbeide for å få nye hoteller inn i kjeden – både egeneide og franchisetakere. Samtidig vil vi at gjestene våre skal oppleve unike øyeblikk og høy servicegrad. Jeg er både stolt og ydmyk i forhold til de utfordringene jeg står overfor, men er trygg på at alle våre dyktige medarbeidere vil bidra til First Hotels videre vekst, avslutter Krogsbøl.

Helge Krogsbøl har lang erfaring fra hotellbransjen, og ble hotellsjef allerede i en alder av 25 år. Han har siden innehatt ulike direktørfunksjoner i Thon Hotels. Han var blant annet med på å åpne Thon Hotel Arena og utvikle det til et av Norges fremste kongresshotell. Videre har han vært driftsdirektør for Thons kongresshoteller, og sist kommer han fra stillingen som Area Director for Benelux i Thon Gruppen. Krogsbøl kom til First i april 2009 som VP Operations. Han er 42 år, bor i Oslo, med kone og tre barn.

– Jeg er svært tilfreds med at Helge Krogsbøl skal lede selskapet videre, sier Asmund Haare, Eier og Konsernsjef i Flying Elephant. Helge har lang og allsidig erfaring fra hotellbransjen. Hans sterke fokus på drift er et viktig ledd i å gi hotellene bedre oppfølging og support. Kombinert med hans kommersiell teft og hans mangeårig ledererfaring er jeg er ovebevist om at Helge er godt rustet til å ivareta First Hotels medarbeidere, markedet og sist, men ikke minst, gjestene på våre hoteller, avslutter Haare.

First Hotels er en av Skandinavias ledende hotellkjeder med 46 hoteller i Sverige, Danmark og Norge.

Kjeden driver blant annet de anerkjente hotellene First Hotel Grims Grenka i Oslo, First Hotel Reisen i Stockholm og det prisbelønte First Hotel Skt. Petri i København.

Michael Telling forlater selskapet for å drive egen konsulentvirksomhet.

Thumbnail Image: