– Norske Vandrerhjem i verdenstoppen!

Publisert Sist oppdatert

Hostelling International består av over 4000 vandrerhjem i 90 land, og hver eneste gjest som bestiller sitt opphold på et vandrerhjem får i etterkant en mulighet til å si sin mening om oppholdet. I denne konkurransen for 2009 ble

Tønsberg Vandrerhjem kåret til det vennligste vandrerhjemmet i verden, det beste vandrerhjemmet i Europa og er på tredjeplass totalt i verden!

Vi spør gjestene om hva de synes om vennlighet, service, komfort, renhold, sikkerhet og beliggenhet. På vennlighet har Tønsberg scoret 100% på samtlige tilbakemeldinger, og totalscoren er 94%. Jeg er stolt og glad sier en gledesstrålende markedssjef Pål Anders Sveen i Norske Vandrerhjem, som organiserer ca 80 vandrerhjem over hele Norge.

- Hvorfor er ditt vandrerhjem verdens vennligste? Vi bryr oss om gjestene våre sier Margrethe Horne.

Vi bryr oss om gjestene våre sier Margrethe Horne. Hun driver vandrerhjemmet sammen med familien og noen dyktige ansatte og er en svært energisk og blid dame. ”Jeg ser på våre gjester som venner, og skal du beholde vennene dine må de behandles pent, det samme gjelder gjester. Er de fornøyd kommer de tilbake hit eller benytter seg av andre flotte vandrerhjem i Norge eller utlandet.”

En markering av dette flotte resultatet vil finne sted førstkommende tirsdag med besøk av Hostelling Internationals første visepresident Ken Kilkenny (Irland) og generalsekretær i Norske Vandrerhjem Lars Vidvei. Pressen ønskes velkommen til Tønsberg Vandrerhjem tirsdag 8. desember kl 1300.

Fire av Europas beste

Listen fortsetter med gode nyheter for Norske Vandrerhjem. Nummer 5 i Europa er Flåm Vandrerhjem, nr 9 er Lillehammer og nr 10 er Balestrand. Det ytes en stor innsats fra alle vandrerhjemsvertskap hver eneste dag og det er gøy at de nå får ærlige tilbakemeldinger fra våre gjester. Tilbakemeldingene legges også ut på internett slik at alle som ønsker det kan lese de før de bestiller sitt opphold, sier markedssjefen.

Verdens beste vandrerhjem

Verdens beste vandrerhjem ligger i Bangkok i Thailand, og minner mye om Tønsberg. Her møtes også gjestene av en engasjert vertinne som tar godt vare de reisende. Dette viser at den personlige servicen er det vi ønsker når vi reiser, uansett hvor vi kommer fra og hva slags bakgrunn vi har.

Thumbnail Image: