Norsk åpning på Equip`Hotel

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

I går, søndag, åpnet en av verdens største hotell- og restaurantmesser på det gedigene messeområdet Port de Versailles i Paris. Hvert annet år samles hotellverden på denne store messen for å få ny inspirasjon, forhandle avtaler, konkurrere i kokkekunst eller høre på foredrag.  

De som valgte det siste på åpningsdagen fikk en stor dose norsk interiørarkitektur gjennom åpningsforedragene fra Cathrine Nordhus fra SIAS og Trond Ramsøsaker fra firmaet med samme navn. Sammen med russiske Tatyana Rogova og britiske Vanessa Brady fortalte de om hvordan de tenker og arbeider når de skal designe nye hoteller og rom enten det er i Moskva, på Bali, i London eller på Voss.

Se vår videoreportasje fra åpningen på YouTube

 

Ny design

Det som alltid er spennende på denne messen er å se på ny design og ideer rundt utviklingen av hoteller verden over.

Tidligere har hotellidéen vært å være et hjem når du er hjemmefra. Dette er i endring til mer farger og underholdning, men det klassiske lukseriøse er fortsatt på plass. Man ser også en rask framvekst av billige hoteller som bare gir deg bed og no breakfast.

 

Treffpunkt for kokker

En slik messe er også et treffpunkt for kokker og Equip`Hotel er intet unntak. Her møtes de Bocuse d`Or kokker og lærlinger for å konkurrere i matkunst og plukke opp ideer. I dag, mandag, er det kokkekonkurranse for unge kokker der vi finner to lærlinger fra Cru Mat og Vin i Oslo på konkurransekjøkkenet. Lurer du på hvordan det går så hold deg oppdatert med på www.hotellmagasinet.no.  

 

Se Hotellmagasinets andre videoreportasje på YouTube

Teaser:

I går, søndag, åpnet en av verdens største hotell- og restaurantmesser på det gedigene messeområdet Port de Versailles i Paris. Hvert annet år samles hotellverden på denne store messen for å få ny inspirasjon, forhandle avtaler, konkurrere i kokkekunst eller høre på foredrag. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS