Linie Aquavit møter Europeisk kokkeelite
Eyvind Hellstrøm er President for Bocuse d'Or Europe og er meget godt fornøyd med Arcus’ samarbeid:
- Arcus og Linie Aquavit har de siste årene vist seg som en viktig støttespiller til det kulinariske miljøet i Norden. Spesielt gjennom den nordiske kokkekonkurransen Linie Award og ved å vise hvordan fatmodnet akevitt og mat kan harmonere. Derfor er jeg glad for at Norges nasjonalbrennevin er med på laget når Europas beste kokker samles til dyst i Stavanger, og ser frem til at de også kan få presentert den unike norske akevitten”
Bocuse d'Or i Lyon, verdens fremste kokkekonkurranse, har nettopp rundet 20 år. Når Bocuse d'Or Europe for første gang skal arrangeres i Norge, blir det en fantastisk matfest med fokus på kokkekunst, lokale råvarer og matglede. 20 nasjoner stiller kampklare i kulturhovedstaden, og det er obligatorisk å delta i europamesterskapet for å kvalifisere seg til verdensmesterskapet i Lyon i 2009.
- Bocuse d'Or Europe 2008 er definitivt den viktigste arenaen for Arcus å være på i år. Vi får en unik mulighet til å presentere Linie Aquavit som et utmerket matbrennevin for et bredt publikum, inkludert Europas kokkeelite, sier Arcus’ informasjonssjef Hege Ramseng.