Kulinariske Steder dobler medlemsmassen
Våre steder er opptatt av å fremme lokale og ferske råvarer slik at gjestene får en unik helhetsopplevelse av historie og spennende mat. Lokal mat handler om å verdsette hva omgivelsene rundt oss har å gi, både når det gjelder dyr, natur og mennesker. Det å dyrke sin matglede i tradisjonelle og kvalitetsbevisste omgivelser som fokuserer på de riktige verdiene gir en ekstra dimensjon til matopplevelsen.
Vårt nettverk jobber for å øke bevisstheten rundt norsk mat og med dette skape stolthet rundt norsk matkultur. Vårt mål er å øke bruken av norske råvarer samt fremme utvikling og mangfold av regional mat og matkultur.
Kundene våre får alltid ”litt mer enn forventet”.
I vårt nettverk har vi frem til nå hatt 1 restaurant og 8 hoteller. Vi er stolte over å meddele at vi nå har inngått samarbeid med følgende steder:
Sem Gjestegård, Asker.
Tveiter Gård, Asker.
Hvalstrand Bad, Asker.
Sporten Restaurant, Holmenkollen Oslo.
Soria Moria Bar og Bistro, Torshov Oslo.
Spikerboks, Nydalen Oslo.
Hukodden Restaurant, Bygdøy Oslo.
Lille Herbern, Bygdøy Oslo.
Kulinariske Togreiser, hele Norge.
Vi kan med dette nå tilby 9 hoteller, 8 restauranter og 1 kulinarisk tog.