Går for gull

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Optimismen er stor blant de norske deltagerne før nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger på Island. Målet er å gå helt til topps. 

Mesterskapet åpnes offisielt i dag og avsluttes med premieutdeling lørdag kveld.

Årets norske servitørlag består av lærlingene Henrik Ramberg og Marius Tjelta fra Statholdergaarden i Oslo med Maiken Løkke som lagleder. Kokklaget består av Maria Helen Tvedt


Maria Helen Tvedt Hatlebakk representerer Norge i nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i klassen for kokkelærlinger.

 

Hatlebakk og Vegard Trandum fra Credo Restaurant og bar i Trondheim. Lagleder er Espen Aunaas.

Både Henrik Ramberg og Marius Tjelta fra Statholdergaarden er optimister foran mesterskapet.

– Målet er helt klart å vinne. Vi går alltid for gull, sier Marius Tjelta som understreker det gode samarbeidet de to imellom.

– Jeg har lært Henrik godt å kjenne noe som forhåpentligvis kommer til å gjenspeile seg på resultatlistene, sier Marius Tjelta.

 

– Vi gleder oss til årets konkurranse. Det er flotte ungdommer som har vunnet Norges Cup for kokk- og servitørlærlinger, og som skal representere Norge. Det blir to spennende konkurransedager med mange utfordringer, og vi satser på at vi i år tar med oss edelt metall hjem igjen, sier Veronika Vian, fagsjef for kompetanse og rekruttering i NHO Reiseliv.

 

Deltagere fra Island, Finland, Danmark, Sverige og Norgekonkurrerer innen kokk- og servitørfaget.

 

Vegard Trandum representerer Norge i nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i klassen for kokkelærlinger.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Marius Tjelta (t.h) deltar sammen med Henrik Ramberg i nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i klassen for servitørlærlinger.
Powered by Labrador CMS