Fornøyd med avtalen

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Nylig ble det kjent at Rica Hotels skal stå for driften av det nye storhotellet som OBOS bygger i sentrum av Bergen. Rica er godt fornøyd med avtalen. 

Boligbyggelaget OBOS undertegnet nylig en langsiktig leieavtale med Rica Hotels AS, som innebærer at hotellkjeden skal stå for driften av det nye hotellet som vil ligge sentralt i Bergen sentrum. 

Hotellet får 368 rom og blir Bergens største. Etter planen skal det åpne dørene i 4. kvartal 2013. 

- Vi er veldig fornøyd med denne avtalen. Hotellet vil få en klar Rica-profil og blir et  moderne og spennende hotell med flotte og store konferansefasiliteter. Den største konferansesalen vil kunne ta inntil 450 personer, sier konsernsjef Ole-Jacob Wold i Rica Hotels AS. 

Hotelltomta ligger med nærhet til blant annet Grieghallen, sentralstasjonen og bybanen, og blir et vesentlig bidrag i utviklingen av denne delen av byen. Hotellet blir også en av Bergens høyeste bygninger. 

- Dette skal vi selvsagt utnytte, blant annet ved å etablere et loungeområde med servering, samt selskapslokale og møterom i 12. etasje. For øvrig vil hotellet inneholde flere serveringssteder rettet både mot byens innbyggere og hotellets gjester, oppplyser han. 

Kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS understreker at OBOS og Rica Hotels kjenner hvarandre godt gjennom flere års samarbeid om hotelldrift både i Oslo og i Bergen. 

- At vi nå har landet en avtale om driften av dette nye storhotellet er svært gledelig, sier han. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
I øverste etasje blir det loungeområde og selskapslokaler.