First og Thon styrker samarbeidet

De to hotellkjedene relanserer nå Business Deal - et konsept skreddersydd for små og mellomstore bedrifter.

Publisert Sist oppdatert

First Hotels og Thon Hotels har samarbeidet om salg, distribusjon og markedsføring de siste fem årene. Med relanseringen av Business Deal styrkes relasjonen ytterligere og tilbudet er spesialdesignet for små og mellomstore bedrifter i Skandinavia.

– Samarbeidet med Thon Hotels fungerer utmerket, men den store vinneren i relanseringen av Business Deal er bedriftskundene våre. De kan nå velge mellom 125 hoteller på 80 destinasjoner over hele Skandinavia til svært gunstige priser, sier administrerende direktør i First Hotels, Roar Ingdal.

Mye å spare

Hvis man er tidlig ute, kan man som Business Deal-kunde spare opp til 21 prosent på ordinær rompris fra første booking.

– Det unike med Business Deal-konseptet er at kundene får rabbaterte priser fra første hotellbooking og at det ikke er noen krav om volum eller bindingstid, sier Morten Thorvaldsen, admnistrerende direktør i Thon Hotels.

Thorvaldsen trekker også frem at man alltid er garantert laveste tilgjengelige pris og har mulighet til å kansellere bookingen – en fleksibilitet mange forretningsreisekunder ønsker.

Stort nettverk

Det er særlig i Skandinavia de to kjedene har en ledende posisjon, men begge har også hoteller utenfor Norge, Sverige og Danmarks grenser. Mens First Hotels nylig lanserte et nytt hotell på Island, så har Thon Hotels flere hoteller i Belgia og Nederland.

– Til sammen har vi et utrolig godt nettverk; vi er representert i alle de store byene i Norge og Skandinavia. I tillegg kan vi tilby kundene våre et av Islands beste hoteller, mens Thon Hotels er godt etablert i Brussel og Rotterdam, sier Ingdal.