Choice samarbeider med Avis

Publisert Sist oppdatert

Ansvarlig for Choice Club i Norden, Nicolay Corneliussen forteller at det jobbes med å utvide muligheten for å tjene opp Choice Club poeng til også å gjelde beslektede bransjer.

- Choice Club medlemmene er svært lojale til Choice Hotels, og opptjening av Choice Club poeng er populært og ettertraktet blant våre medlemmer, noe som gir mulighet for frinetter på over 170 Choice-hoteller i Norden og Baltikum sier Nicolay Corneliussen, leder for Choice Club.

Choice Club vet at mange av medlemmene ønsker seg flere muligheter til både å tjene og bruke sine poeng.
- Leiebiltjenester er noe våre medlemmer benytter seg av både i forbindelse med sine hotellopphold hos oss og på øvrige reiser, så det er derfor svært gledelig for oss å kunne tilby både opptjening og bruk av Choice Club poeng i samarbeid med Avis sier Corneliussen.

Spennende samarbeid
Avis Bilutleie er tilfreds med avtalen og ser på samarbeidet med Choice som viktig.
- Choice Hotelser en strategisk viktig samarbeidspartner for Avis, og vi er svært glade forå være en del av deres spennende fordelsprogram sier Trond Storsveen partneransvarlig i Avis Bilutleie.

- Vi håper at vårt samarbeid vil oppleves som en merverdi for Choice sine kunder, ogvi vil gjøre vårt ytterste til åbidra medgode kundeopplevelserfor dem som ønsker å benytte seg av leiebil når de er ute og reiser sier Storsveen.
Foruten opptjening og uttak av bonuspoeng, tilbys medlemmene i Choice Club også gunstige medlemsrabatter på leiebil.

Thumbnail Image: